Tilbygning i Køge og Hårlev efter jeres behov

Hos Tømrermester Martin Henriksen kan vi løfte hele opgaven, når der skal bygges en ny tilbygning i Køge

Tilbygning i Køge efter jeres behov

Alle former for tilbygninger

Skal du have bygget en ny tilbygning til din ejendom, kan vi hos Tømrermester Martin Henriksen levere en samlet løsning.

Som dit tømrerfirma tager vi højde for dine ønsker og ideer, således vi skaber en holdbar løsning, der imødekommer dine behov. Vi samarbejder gerne med arkitekter, ingeniører og håndværkere inden for andre faggrupper. Har du brug for en tømrer til at varetage opgaven, kan vi hjælpe dig.

Vi dækker en bred vifte af opgaver, og blandt andet kan vi stå for at bygge følgende typer tilbygninger til din ejendom i Køge og omegn:

Kvalitetssikker tilbygning i Køge og Hårlev

En ny tilbygning er en god måde at få mere plads i hjemmet. Vi er fleksible og åbne overfor dine ideer. Med os som din tømrer kan du forvente et håndværk i højeste kvalitet. Når du samarbejder med os, bliver du mødt af en energisk og serviceorienteret tømrer. Vi har mange års erfaring inden for tømrerfaget, og derfor kommer vi også med input, inspiration og gode ideer til din kommende tilbygning.

Hos Tømrermester Martin Henriksen har vi et tæt samarbejde med flere forskellige faggrupper, hvorfor vi kan løfte større opgaver, f.eks. en ny tilbygning til dit hjem i Køge eller Hårlev. Når vi indgår et samarbejde, sætter vi os grundigt ind i dit projekt, således vi i fællesskab kan finde en optimal løsning, som både opfylder dine ønsker til formål og budget.

Hør mere om mulighederne for tilbygning af din bolig

Uanset hvordan du ønsker at få opført din nye tilbygning, hjælper vi gerne med at finde en god løsning. Vi kan også hjælpe med at skifte til nyt tag, opfører en hårdttræ terrasse eller opsætte et skur. Vi tager gerne en snak om opgaven for at komme med et uforpligtende tilbud.
Du kan enten ringe til os på telefon 25 36 01 67 eller skrive til os på mail toemrermestermh@gmail.com for at høre nærmere om en tilbygning i Køge, Hårlev og omegn.

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.