Terrasse efter dine behov

Har du brug for et professionelt tømrerfirma til at bygge din terrasse, kan vi hjælpe dig

Terrasse efter dine behov

Ny hårdttræ terrasse

Hos Tømrermester Martin Henriksen kan vi levere netop den hårdttræ terrasse, som du ønsker at få bygget på din grund. Med os som din tømrer er du garanteret godt håndværk.

En terrasse åbner en række muligheder for at få det bedste ud af din have. Når vi bygger hårdttræ terrasse, er det muligt at få bygget en terrasse i flere niveauer, og med og uden hegn. Vi hjælper gerne med at finde ud af, hvordan terrassen skal udføres for at passe til din ejendom.

Vi kan blandt andet tilbyde følgende terrasser:

  • Overdækkede terrasser
  • Hævede og sænkede terrasser
  • Tagterrasser
  • Terrasser i jordniveau

Når du vælger at få bygget en hårdttræ terrasse, kan du vælge mellem en række forskellige træsorter alt efter det ønskede design og krav til vedligeholdelse. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan anbefale dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne de spørgsmål, som du måtte have.

Korrekt rådgivning og godt håndværk

Med flere års erfaring inden for tømrerfaget kan vi hjælpe dig med at udføre en ny træterrasse. Når vi træder til som dit tømrerfirma, får du en tæt samarbejdspartner, som rådgiver og vejleder gennem hele projektet.

Det er vores førsteprioritet at levere en løsning, som du vil sætte pris på i adskillige år. Vi bestræber os på at fastholde vores gode omtale og skabe resultater, som er udover det sædvanlige. Udover terrasser kan vi også hjælpe med alt fra komplet tagrenovering til tilbygninger og montering af carport.

Få bygget en terrasse efter dine ønsker

Skal vi stå for at bygge din terrasse, er du velkommen til at kontakte os for at drøfte opgaven og de mange muligheder, der er, når du får bygget en træterrasse.
Vi kan kontaktes på telefon 25 36 01 67 eller på mail toemrermestermh@gmail.com.

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.