Montering af carport og skur

Hos Tømrermester Martin Henriksen er vi eksperter i montering af carport

Montering af carport og skur

Opsætning af skur eller ny carport

Overvejer du at få udvidet din ejendom med opsætning af skur eller montering af carport, kan vi hos Tømrermester Martin Henriksen fra Hårlev hjælper dig med at løse opgaven.

Vi har flere års erfaring med forskellige dele af tømrerfaget – vi kan derfor leverer en komplet løsning, hvis du ønsker opsætning af skur eller montering af carport. Vi har tætte samarbejdspartnere inden for andre håndværksfag, og er på den måde i stand til at varetage hele entreprisen, hvis der eksempelvis skal mures eller opsættes el.

Har du særlige forespørgsler eller ideer, hjælper vi gerne med at udarbejde en løsning, som passer dig. Vi har adskillige års erfaring som tømrere, og vi kan derfor levere holdbare resultater, hvor der er taget højde for selv de mindste detaljer. Du kan trygt lade os stå for montering af carport.

En bygning med flere formål

Har du brug for mere plads i din bolig, et skur til haveredskaber eller en carport til bilen, er vi parate til at løfte opgaven. Når du vælger Tømrermester Martin Henriksen som dit tømrerfirma, bliver du mødt af en energisk og kvalitetsbevidst tømrer, som gør en indsats for at levere en god service. Vi sørger for en komplet montering af carport af højeste kvalitet.

Før arbejdet påbegyndes, og vi bygger dit nye skur eller din carport, sørger vi for at lægge en grundig plan for processen, således vi kan give den rette pris på opgaven fra starten af. Ved at have fokus på detaljerne kan vi skabe løsninger, som spiller. Hos os passer pris og kvalitet altid sammen. Tømrermester Martin Henriksen kan du kende på følgende:

  • Godt håndværk
  • Faglig stolthed
  • Højt serviceniveau

Kontakt os for en snak om din opgave

Har du brug for at drøfte dit projekt med en fagperson, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en snak om opgaven og kommer med et tilbud på en god løsning. Vi er ekspert i montering af carport og opsætning af skur, men kan også hjælpe med alt fra tilbygninger til tagrenoveringer og terrasser.
Du kan enten ringe til os på telefon 25 36 01 67 eller skrive til os på mail toemrermestermh@gmail.com.

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.